dimarts, 14 de maig del 2013

Augment de la obesitat en la població

Augment de la obesitat en la població

S'ha fet una enquesta que demostra les següents dades:
37 de cada 100 adults pateix sobrepes i 17 són obesos i en el cas dels nens i adolescents, 2 de cada 10 també presenten excés de pes i 1 obesitat.
La obesitat ultimament està creixent en els dos sexes, però està més marcada als homes que no pas a les dones.
El índex de massa corporal igual o superior a 30 kg/m2 que és el lìmit per considerar-se obesitat, el qual al 1987 la població adulta que el tenia era de 7,4% a augmentat fins a un 17% en el 2012.
El 49,4% dels homes i el 32,4% de les dones realitza activitat física intensa o moderada.
En quant a la alimentació, el 61,4% de la població menja fruita a diari i el 45,8%, verdures a diari. El 12,5% consumeix refrescos amb sucre a diari.




Personalment creiem que seria bo que la gent haria de manjar verdures i fruita diariament i disminuir el consum de greixos i sucres. Creiem que aquest augment de la obesitat es deu a la crisi econòmica que sofrim avui en dia ja que no hi han massa diners per comprar productes de gran qualitat i saludables. A més la manca de temps al dia dia fa que les persones no tinguin molt de temps per cuinar adequadament per això moltes d'aquestes menjen malament, ràpid i productes poc saluables i de baixa qualitat.


Enllaços externs

5 comentaris:

  1. Hola malaltiesalimentaries!
    Medimundi acaba de visitar el vostre blog.
    La notícia sobre l'augment de la obesitat en la població ens ha semblat molt interssant.
    Creiem que l'alimentació és un principi bàsic per gaudir de bona salut, i creiem que la gent s'hauria de conscienciar sobre la importància dels productes que ingereix.
    Amb una bona alimentació s'aconseguiria reduïr una gran quantitat de malalties.
    Salutacions

    Medimundi

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ens plau el vostre comentari, definitivament l'alimentació és imprescindible per mantenir una bona salut i un bon cos! Salutacions Medimundi!

      Elimina
  2. Tot aquest tema d'obesitat és un tema preocupant ja que molta gent el pateix. Teniu molta raó en la vostra opinió en aquesta noticia. Ens hauriem de cuidar més, i esperem que baixi aquest index d'obesitat.
    Salutacions

    Animalprotection

    ResponElimina
  3. Dintre la política de consum que tenim en els nostres àmbits de vida, aquestes estadístiques no sorprenen. El fet de que hi hagi publicitat abundant referida al àmbit alimentari, més per la bessant del menjar ràpid, que multinacionals dirigeixen, fa que els hàbit alimentaris variin.
    Bon blog.

    ResponElimina
  4. Això del sobrepès sembla que guanya importància en la nostra societat. Potser, el fet de que els homes tendeixin a patir més obesitat quie les dones, es deu al fet de que lñes dones es preocupen més per a la seva imatge.

    ResponElimina